Priser

Individuel terapi (50 min) 1350 kr
Parterapi (75 min) 2000 kr
Familieterapi (90 min) 2200 kr
Individuel supervision (60 min) 1500 kr

Priser for gruppesupervision og undervisning aftales for det enkelte forløb.

 

Tilskud

I nogle tilfælde kan du få tilskud til behandlingen gennem en forsikringsordning.

Tilskud fra sygeforsikringen “danmark”: Er du medlem af sygeforsikringen “danmark” og opfylder de almindelige henvisningskriterier, kan du få tilskud til samtalerne. Tilskuddet er på 300-450 kr pr. samtale. Læs mere om tilskud fra sygeforsikringen “danmark” her. Såfremt du opfylder betingelserne for at få tilskud fra “danmark”, skal du oplyse det ved første samtale, så jeg kan sørge for elektronisk indberetning til sygeforsikringen “danmark”.

Sundhedsforsikringer: Har du tegnet en sundhedsforsikring privat eller igennem din arbejdsplads, kan du i mange tilfælde få dækket dine udgifter til psykologsamtaler helt eller delvist. Dit forsikringsselskab kan oplyse, hvor mange samtaler og hvor stor en del af udgiften, der dækkes.

Der ydes ikke tilskud gennem den offentlige sygesikring (lægehenvisning).

 

Afbud

Afbud skal ske senest kl. 12 dagen før aftalt tid. Ved senere afbud eller udeblivelse betales den fulde pris for samtalen.

 

Kontakt

Du kan kontakte mig på

Mail: psykolog@juliemunck.dk eller

Telefon: 40 13 95 68

Hvis jeg ikke svarer på telefonen, læg en besked og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt, normalt samme dag eller den efterfølgende hverdag.

 

Find vej

Klinikken er beliggende i en funkisvilla lige over for Christianskirken i Lyngby. Der er kort gåafstand til Lyngby St. og gratis parkering i området. Når du ankommer, tager du plads i venteområdet i stueetagen, hvor jeg henter dig.