Priser

Individuel terapi (50 min) 1300 kr
Parterapi (75 min) 1900 kr
Familieterapi (90 min) 2100 kr
Individuel supervision (60 min) 1400 kr

Priser for gruppesupervision og undervisning aftales for det enkelte forløb.

 

Tilskud

I nogle tilfælde kan du få tilskud til behandlingen gennem en forsikringsordning.

Tilskud fra sygeforsikringen “danmark”: Er du medlem af sygeforsikringen “danmark” og opfylder de almindelige henvisningskriterier, ydes der 300 kr. i tilskud pr. samtale. Voksne over 18 år kan maksimalt få tilskud på 7.200 kr. inden for 1 år. Unge under 18 kan maksimalt tilskud på 2.400 kr. inden for 1 år. Læs mere om tilskud fra sygeforsikringen “danmark” her. Såfremt du opfylder betingelserne for at få tilskud fra “danmark”, skal du oplyse det ved første samtale, så jeg kan sørge for elektronisk indberetning til sygeforsikringen “danmark”.

Sundhedsforsikringer: Har du tegnet en sundhedsforsikring privat eller igennem din arbejdsplads, kan du i mange tilfælde få dækket dine udgifter til psykologsamtaler helt eller delvist. Dit forsikringsselskab kan oplyse, hvor mange samtaler og hvor stor en del af udgiften, der dækkes.

Der ydes ikke tilskud gennem den offentlige sygesikring (lægehenvisning).

 

Afbud

Afbud skal ske senest kl. 14 dagen før aftalt tid. Ved senere afbud eller udeblivelse betales afbudsgebyr på 650 kr.

 

Kontakt

Du kan kontakte mig på

Mail: psykolog@juliemunck.dk eller

Telefon: 40 13 95 68

Hvis jeg ikke svarer på telefonen, læg en besked og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt, normalt samme dag eller den efterfølgende hverdag.

 

Find vej

Klinikken er beliggende i en funkisvilla lige over for Christianskirken i Lyngby. Der er kort gåafstand til Lyngby St. og gratis parkering i området. Når du ankommer, tager du plads i venteområdet i stueetagen, hvor jeg henter dig.